87gr ağırlığında, fast aksiyon, tavsiye edilen PE misina kalınlığı 0.2-0.6, halkalar FUJI O-RING, makine yatağı FUJI VSS dir.
Solpara, üst seviye özellikleri kolayca deneyimlemenizi sağlar!
Her geçen yıl gelişmeye devam eden sahteyle avcılık dünyasında, en güncel sahteleri ve teknikleri kusursuz şekilde kullanabilen bir kamışın rolü son derece önemlidir. Yeni Solpara, karbon malzemesinden başlayarak tutma sapının (grip) şekli ve kılavuz (guide) yerleşimine kadar en ince ayrıntısına kadar yeniden tasarlanmıştır.
Özellikle atış hissi ve kullanım kolaylığına odaklanılarak yapılan bu kapsamlı yenileme sayesinde; sadece orta ve ileri seviye balıkçılar için değil, aynı zamanda yeni başlayanlar, kadınlar ve fiziksel gücü daha sınırlı kullanıcılar için de son derece rahat bir kullanım sunar.
Tuzlu su cennetine ilk adımını atmaya hazırlananlar için mükemmel bir kamıştır.